dimecres, 24 de desembre del 2014

Nit de Nadal


La nit de Nadal...

En porto tantes, tantes de Nits de Nadal, que no se si recordo quina va ser la primera. El primer tió, els primers torrons, las primeres festes, el primer brindis.
Aquella olor a Nadal, les llums, el menjar, l'olor a festa.
Il·lusions de petits i grans, mares i pares, avis i oncles, amics. Tothom esperant aquest dia per desitjar...desitjar coses bones, desitjar desitjos i desitjos pels demés perquè els nostres ens els desitgen els altres.

Potser no és com el primer Nadal, potser no és com les primeres il·lusions, ni tan sols és com el de l'any passat...tant de bo fos.
Però és el que és i és Nit de Nadal. I en aquesta nit només tinc una cosa, que és la de desitjar coses bones a tothom, desitjar una bona Nit de Nadal.

Família, amics a tots...

BON NADAL!!!


PEP

PD: I tu? Què desitges?

4 comentaris:

  1. Tots els nadals semblen iguals, però la majoria són diferents. Alguns per bé, els altres per mal. Quedar-nos amb les petites diferències i seguir desitjant, que aquest és el combustible que ens cal per tirar endavant. Que passis uns bons dies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Xexu!!!
      Aquest és Nadal diferent, com tu dius, ni pitjor ni millor. Et faig cas i em quedo amb el que dius i seguim desitjant.

      Bones festes per a tu també!

      Elimina
  2. Doncs sí, cap Nadal és igual al darrer i alhora tenen moltes semblances. No deixar de desitjar (-nos) coses boniques, és un ingredient imprescindible per seguir mirant amb il.lusió aquests dies.
    FeLiC 2015, Josep.!!
    Abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per les teves paraules Audrey!

      Molt bon any 2015 per a tu també!

      Abraçada!!!

      Elimina