diumenge, 24 de setembre del 2006

El Cavaller Aznar contra l’Islam

Un altre cop el Cavaller Aznar en una creuada impossible contra l’Islam. NO ES POT ESTAR CALLAT!!!; i darrera seu tot el seu seguici, que estan esperant qualsevol discurs d’aquest per agafar la llança, la espasa, les fletxes de la seva boca i llençar contra, en aquest cas, el govern de l’estat, però que, al final, i de retruc, també esquitxarà a Catalunya.

El Cavaller Aznar va dir a Washington, amb el seu anglès “bananero”, i fen sempre la pilota al “Sheriff” George Bush, “mai no he sentit cap musulmà que demani perdó per haver conquerit Espanya i haver-s’hi quedat vuit segles” i també, “Aquesta aliança és absolutament impossible; els EUA o la UE han d’estar en una aliança amb el règim dels aiatol·làs iranians?”, dues de les moltes frases cèlebres que va dir.

Però aquest home només té actituds agressives contra tothom, menys contra els seus “colegues” americans. Des de que es va posicionar a favor de la invasió d’Iraq, i des de que intenta justificar l’11-M, no hi ha qui l’aguanti. A anat en contra de tothom, inclús de tota la societat que demanava que no entréssim en conflicte; I ara torna a carregar i essent valedor d’un hipotètic conflicte entre l’Islam i l’occident.

PEP

1 comentari:

  1. Per a aquells que els interessi escoltar la conferència de José María Aznar en l'obertura del seminari "Amenaces Globals i Estructures Atlàntiques", en el Institut Hudson.

    En l'article "Aznar el Templario" he adjuntat els audios (en mp3 i ogg) i els he dividit en tres parts: discurs, presentació i cicle de preguntes i intervencions.

    ResponElimina