dijous, 22 de novembre de 2007

No te desperdiciNo et deixarà indiferent, sobretot si ets pare

PEP

3 comentaris:

 1. Josep,
  me gustó mucho de verdad! un tema super interesante y que nos toca a todos los que tenemos hijos y más a mi que de paso soy educadora.
  Con tu permiso lo copio para mandarlo a mis amistades educadoras.
  Un abrazo

  ResponElimina
 2. Hola, Josep!

  M’agradaria, amb el teu permís, aprofitar la teva proposta per fer-ne un altre i alimentar així un debat que trobo molt interessant.

  A mi no m’agrada la postura d’Emilio Calatayud davant de la crisi de l’educació. Crec, que la forma com afronta aquesta problemàtica és totalment contraria a com s’hauria de fer. Com ja he comentat en més d’una ocasió: “els nens són savis des de que neixen, i som nosaltres els que els anem idiotitzant a mesura que van creixent, fins a tornar-los tant idiotes com nosaltres, o més”.

  I perquè puguem escoltar a algú de la mateixa manera que hem pogut escoltar Emilio Calatayud, et deixo un enllaç a la web oficial de Claudio Naranjo. En Claudio Naranjo te un altre visió del mateix assumpte sobre el que predica l’Emilio Calatayud; un punt de vista minoritari, ho reconec, no tant populista, és cert, però molt més transcendent, resolutiu i eficient.

  No afegeixo res més, aquestes son les paraules de Claudio Naranjo:

  http://www.claudionaranjo.net/navbar_spanish/audio_video_spanish.html

  Només un apunt per iniciar el debat. Imagina’t una escola en que alhora d’apuntar el nen el representant de la mateixa et diu el següent: “Només acceptarem el seu fill en aquesta escola en el moment en que vostès acceptin que aquí no li ensenyarem res”.


  Cal aprendre a respectar i afavorir la curiositat natural del nen i, simultàniament, estarem respectant i afavorint l’alliberament del nen que nosaltres duem a dins.


  Una abraçada!

  Jordi

  ResponElimina
 3. Perdoneu, aquest enllaç us anirà millor per accedir a Claudio Naranjo:

  Veu i Imatge de Claudio Naranjo

  El dia 23 de novembre es va presentar a BCN la fundació Claudio Naranjo. En la seva web s'hi pot trobar un programa SAT per educadores i educadors. Aquest que segueix és l'enllaç directe:

  Fundació Claudio Naranjo

  Una abraçada!

  Jordi

  ResponElimina