dimarts, 25 de desembre del 2007

Preguntat i trobaràs resposta


Realment existeixen les coincidències? Les casualitats? Perquè passen les coses quan no las tens previstes? El cosmos s’ha tornat boig!


No, en el moment que la teva rutina es trenca és per alguna raó, mira de trobar-hi el sentit.
Un ser estimat ha marxat, perquè? Concentrat i trobaràs el perquè. Potser passen uns dies, potser unes setmanes o uns mesos, però hi ha una raó.


Potser no t’estimaves tant a aquella persona i no ha estat ella la que ha marxat, potser l’has fet fora (pensa-ho). I potser havies de viure sol la resta de la vida, o potser hi ha un altre persona, la qual t’ha estat buscant sense adonar-se tampoc, i tu l’has estat buscant a ella. Tots estem interrelacionats i el que faci un afectarà a la resta de l’univers, és inevitable.


Però, perquè intentar frenar el que és inevitable? Perquè estar malament tota la vida? Troba l’essència del teu ser i també trobaràs l’essència del ser que busques.


Ara tinc les coses molt més clares, he trobat les respostes a moltes preguntes. El que ha passat es que no m’havia formulat les preguntes correctes, en el moment que he fet la pregunta bona, he trobat la resposta bona.


També m’he trobat en una cruïlla cada cop i he agafat el camí correcte. Ara se el camí que haig d’agafar, se que hi ha obstacles, se que hi ha una paret, i potser no la podré passar mai, però se quin és el camí correcte, se quin és el camí que m’ha de dur la felicitat.

PEP

1 comentari:

  1. ...en poc temps (tot i que el temps és relatiu) trobo que has fet passes gegants de creixement personal, d'evolució, de retrobament amb la teva essència... t'admiro saps? tens una gran fortalesa i, per això, sé que traspassaràs la pared, perquè ja estàs en el camí, ja l'has trobat i/o ja t'ha trobat..
    definitivament, puc dir que també ets el meu referent!!!

    una gran abraçada!!!

    MIF

    ResponElimina