dimecres, 17 de febrer del 2010

Guerrer pacífic



Vull començar donant les gràcies a tothom, perquè de tothom aprenc. Si, tothom té un missatge que donar, només cal estar receptiu per rebre'l.

No només aprens del professor que tens devant, sinó del nen petit que amb la seva inocència, la seva tendressa i, sobretot la seva puressa, fa elevar al màxim el concepte d'amor. Gràcies nadó.

Mestre és la persona gran que amb la seva experiència i sabiduria acumulada durant anys fa que te'n adonis de moltes coses i...a no cometre errors innecessaris. Gràcies també.

Gràcies als companys de feina, amics, perquè d'ells he sabut volorar la paraula companyerisme, amistat i d'altres que surgeixen en el dia dia.

I, com no, gràcies a qui no t'oblida. Gràcies a la família que sempre està i que te'n adones que estimar no és rebre, sino donar, sense esperar res a canvi.

I ara, em queda aprendre de la persona que més em pot ensenyar. La persona que té major coneixement de mi. La persona que té resposta a totes les meves preguntes. Suposso que durant temps he tingut por de preguntar-li.

Es veritat la informació està dins nostre. A la gent li fa por mirar en el seu interior, perquè sap que dins està la resposta i, a vegades, fan mal.

Aquest vespre he vist una pel.lícula; "El Guerrero pacífico", no faré cap resum, ni diré que treballa Nick Nolte, res d'això. Aquestes coses als crítics de cinema. Només diré una cosa sobre la pel.l'icula i no és sobre ella. Només diré...que la persona que me l'envia, la persona que me l'ha recomana, aquesta persona és el missatge de la pel.lícula.

Una reflexió...

Cada moment és únic, no n'hi han instants buits. La felicitat no està al final del camí, la veritable felicitat està mentre fas camí, en el viatge.

Gràcies, per aquest regal Jordi.

1 comentari:

  1. Gràcies a tu!!!!!

    Una abraçada ben gran!!

    Jordi
    (Sí, Tot és a dins! I dins: Tot és Una Mateixa Cosa! :-D )

    ResponElimina