dissabte, 23 de setembre del 2006

El pregó de la Mercè

Aquest dia va haver una pregonera, Elvira Lindo, i va haver un sol de pregó, però resulta que va haver més d’una lectura sobre aquests fets.
En citaré només que dues, les que habitualment llegeixo, las de “El Periódico” i las de “l’Avuí”; A banda deixaré les opinions més, diguem-ne, espanyolistes, com les de la cadena “Cope” o altres diaris de l’altre banda de la franja.
Mentre que “El Periódico” critica la postura del tinent alcalde d’ERC, Jordi Portabella, “l’Avuí” lamenta el de l’ex-alcalde de la ciutat, Joan Clos.
De fet, cap postura va ajudar a la pregonera Elvira Lindo, que en cap cas va en contra de Catalunya, però, que la postura frívola del socialista Joan Clos, a fet, d’aquesta dona, una espanyolista fatxa per algun sector de la societat catalana i la postura d’en Jordi Portabella a alimentat la insaciable gana que te la prensa de Madrid per menjar-se a Catalunya.
“El Periódico”, i la seva editorial, ha estat a favor dels postulat dels socialistes, i per l’altre banda, “l’Avuí” a favor dels republicans; Això no és cap novetat, el que pasa es que tal i com van les coses, fora millor que estesi’m units i no donem peu a més columnes de diaris, ni més veus a segons quines ràdios.

PEP

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada