dijous, 15 de maig del 2008

Fills meus



Tinc molta sort, fills meus.

Hi han coses en les quals m'he equivocat, però no amb vosaltres. Hi han moments que m'agradaria no reviure, però no esteu vosaltres en aquests moments. Dies en que m'agradaria no haber-me llevat, però val la pena perquè us veig. Et malaeixes per la mala sort que tens...Però quina sort de tenir-vos.

Perquè us veig quan em llevo, i quan me'n vaig a dormir.

Sang de la meva sang, pell de la meva pell, carn de la meva carn. No us podeu imaginar el que el vostre pare faria i fa per vosaltres.

Però menys us podeu imaginar tot el que feu per mi. Estic segur que algun dia ho entendreu.

Cada dia tinc les vostres abraçades, els vostres petons, les vostres rialles. Tant dur que ha estat per vosaltres i sempre em dediqueu un sonriure. SOU GENIALS.

Tant que em costa dir-ho, amb vosaltres em surt sol des de dins del meu ser:

US ESTIMO,

Y al final sempre poso PEP, però no avui...

Un PARE orgullòs.

Josep

4 comentaris:

  1. Tens uns fills molt macos Josep i de ben segur que tot el teu patiment no és res comparat amb l'alegria que et proporcionen malgrat les teves circumstàncies. Tots els canvis i els comiats fan mal però se n'ha de treure la part positiva i quedar-se sols en aquesta. Ja vindran temps millors, n'estic segura. El món n'és ple de noves flors que neixen cada dia. Algun dia trobaràs la teva. De moment ja tens el teu jardí, els teus fills.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies pel teu comentari "dos de juny". Suposo que algun dia neixarà una nova flor, estarem preparats. Com tu dius, de moment tinc el meu petit jardí.

    Per cert he vist la teva "segona pell" i m'encanta.

    Gràcies de nou

    PEP

    ResponElimina
  3. Fa dies que no escrius, espero que no sigui per l'ànim baix. Cada dia succeeixen miracles, només els has de saber veure. Ànims i endavant!!!

    ResponElimina
  4. Gràcies "dos de juny". No se si es tracta de l'ànim baix, simplement és que paso per una fase en la qual no passa res, tot es pla. Se que cada dia pasen miracles, i que algun dia me'n passarà algun. El que passa és que no se si el miracle que espero succeirà o no. De totes maneres si que tinc coses escrites, les quals no se si és el moment de penjar-les.

    Crec que tu també estàs esperant, no se si un miracle, però si que algunes coses fosin diferents. Ho veig a la teva "segona pell". Soposo que tens una primera pell que fa de coïrassa i en la segona deixes anar el que realment hi ha amagat.

    Et desitjo el millor.

    Gràcies per visitar-me i fer-me reflexionar i així ordenar un mica més la meva vida.

    PEP

    ResponElimina