dilluns, 21 d’abril del 2008

Elegy



Aquest cap de setmana he anat al cinema. La pel·lícula escollida ha estat ELEGY. La protagonista es Penélope Cruz. Normalment vaig al cinema perquè m’agrada i no faig gaires comentaris de les pel·lícules en qüestió, però aquesta ha estat quelcom més.

De fet no deixa de ser una pel·lícula romàntica amb argument més o menys gastat. Però la manera de plantejar-ho és molt interessant, i, com a mínim a mi, no m'ha deixat indiferent.

Es un professor d’universitat entrat amb edat (prop dels seixanta anys) que li agrada seduir a les universitàries de la seva classe, mostrant-se com un home interessant, seductor i amb experiència. Però un dia va conèixer a una universitària de la qual es va enamorar (Penélope Cruz). El pitjor de tot per ell, es que ella (més de trenta anys més jove que ell) també s’enamora. Ell pasa per tota la fase d’enamorament com si tingués divuit anys.

El que realment m’ha seduït d’aquesta pel·lícula és la manera de veure tots aquest sentiments. Realment emociona de la mateixa manera, com quan llegeixes un llibre. Ho notes.

Us la recomano de debò.

PEP

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada