dimarts, 22 d’abril del 2008

Sant Jordi

El dia de Sant Jordi es tradició, si ets home, regalar una rosa a la dona que estimes i si ets dona, regalar un llibre a la persona que estimes. Aquest any ho regalaré a varies dones que han estat molt importants per a mi aquest darrer any.
Aquesta rosa la dedico a molt d’amor a tres dones que m’han estat fent costat i que, sense elles probablement hagués estat molt dur de passar tot un any d’entrebancs i de problemes varis. La meva mare i les meves dues germanes. Elles han estat per a mi un recolzament importantíssim. Elles tenen un trocet del meu cor, un cor trencat, que encara tinc trencat, però que es va recomposant poquet a poquet gràcies a persones com elles. No ho podré oblidar.



PEP


5 comentaris:

  1. ...gràcies nen...una rosa preciosa! amb tu, qualsevol dona podria escriure el millor llibre de la seva vida.. el més sincer, noble, sensible, divertit, entranyable,... el millor!!!

    T'estimem!!!

    ResponElimina
  2. Després d´haver llegit el teu escrit sobre el dia de Sant Jordi i de coneixe´t com a persona només puc dir-te que tens a molta gent al teu costat, no tan importants com les 3 dones que fas menció pero que també intentem aportar el nostre granet de sorra per poder "reparar" el teu cor i ens sentim molt orgollosos de tenir-te a prop i de poder disfrutar de la teva manera de pensar i de ser. Un petó i una abraçada molt forta.
    PERE

    ResponElimina
  3. Després d´haver llegit el teu escrit sobre el dia de Sant Jordi i de coneixe´t com a persona només puc dir-te que tens a molta gent al teu costat, no tan importants com les 3 dones que fas menció pero que també intentem aportar el nostre granet de sorra per poder "reparar" el teu cor i ens sentim molt orgollosos de tenir-te a prop i de poder disfrutar de la teva manera de pensar i de ser. Un petó i una abraçada molt forta.
    PERE

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies Pere:

    Reconec que he tingut molta sort de estar rodejat de grans persones que m'han ajudat tant. Precisament tu ets una de les persones que més bons consells m'ha donat, ja que, has passat per moments molt semblants als meus.
    Ara ja saps que ens queda passar unes bones tardes de cinema plegats.

    PEP

    ResponElimina
  5. Anna:

    Suposo que el que val és el que hi ha dins del cor. Les coses quan surten de dins són irrepetibles. Se que toto el que feu ho feu desde dins hi això és el que realment val.
    Espero que els teus procesos vagin per bon camí, i si no...sempre em tens per xerrar.

    Una abraçada i un fort petò.

    PEP

    ResponElimina